Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
E-shop: - lovecká a sportovní optika

Balicí stroje a kompletní balicí linky včetně etiketování a obalový materiál nabízí centrála TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Prodej, dodávka, servis: - balicí stroje a linky - kartonovací stroje pro balení lahví a plechovek do papírových krabic, kartonů - stroje pro aplikaci odnosných uch na skupinu výrobků zabalených do PE folie - ...

Výhradní dovozce zemědělské a komunální techniky značek - Lamborghini, SAME, Yanmar. Prodej traktorů, malotraktorů, traktorů na vinice a sady, příslušenství. Nabízíme záruční a pozáruční servis, náhradní díly a poradenství.

Výroba: - tkaninové kompenzátory - filtry látkové, kapsové - filtrační hadice a rukávy Oprava, servis: - vzduchotechnika Revize protipožárních klapek a systémů MaR.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynu - solární panely - havárie

Služby: - inženýrská činnost - uspořádání a organizování výběrových řízení - technický dozor stavebníka - stavební dozor - koordinátor BOZP na staveništi

Služby: - fakturace, pokladny - skladová evidence - instalace internetu

Dodávka, prodej: - vybavení pro gastronomii - vybavení restaurací, barů - mycí, hygienické prostředky

Služby: -poskytování služeb v oblasti BOZP a PO

Prodej: - náhradní díly pro zemědělské stoje a nákladní automobily - repasované agregáty - elektrické, vzduchové, hydraulické agregáty - autobaterie.

Maloobchod, e-shop: - vojenský materiál - batohy, stany, celty - nášivky - nože, bajonety.

Výhradní distributor, prodej: - porolitové filtrační vložky POROFILTR®.

Zemědělská společnost - opravy servis zemědělské techniky. Prodej, agrobazar - zemědělské stroje - použitá zemědělská technika - traktory - sklízecí mlátičky.

Výroba, výrobní program: - pohonné jednotky a řídící systémy elektricky poháněných vysokozdvižných vozíků koncernu KION Group, Linde, STILL - třískové obrábění na CNC obráběcích strojích pro výrobu komponentů k montáži elektrických pohonných náprav - kompletace pohonných hydrostatických náprav pro společnost Linde Material Handling. Výroba ...

Revize tlakových nádob, chladící zařízení, velkoobchod s obaly, inženýring. Provoz solárního studia.

Maloobchod, prodej, servis: - EET registrační pokladny - EET pokladní systémy - spotřební materiál pro tiskárny, kopírky - xerografický papír - tiskárny. kopírky

Distribuce, prodej, opravy, servis - stříkací technika - technologie povrchových úprav - pumpy elektrické, nízkotlaké, vysokotlaké, pneumatické

Dodávka náhradních dílů pro vznětové motory. Generální opravy motorů a elektronických vstřikovačů.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, alarmy Jablotron. Práce, montáž: - elektroinstalace - solární systémy pro ohřev vody - tepelná čerpadla.

Prodej náhradních dílů pro zemědělství a komunální sektor - náhradní díly pro zemědělskou techniku a traktory ZETOR a ZTS - pneumatiky. Prodej a servis zahradnické techniky Seco GROUP a ISEKI - zahradní a komunální technika - traktorové sekačky - traktory. Pneuservis - montáž zakoupených pneumatik

Prodej pneumatik, náhradních dílů a příslušenství pro manipulační techniku, stavební stroje a zemědělské stroje. Prodej - pneumatiky pro vysokozdvižné vozíky, vzdušnicové pneu - náhradní díly na manipulační techniku: kabiny a polokabiny katalyzátory, tažná zařízení, přídavná uchopovací zařízení - příslušenství pro vysokozdvižné ...

Vybavení záchranných služeb, nemocnic a ordinací technikou a příslušenstvím. Prodej, servis: - lékařská technika WEINMANN-HAMBURG - ventilátory, odsávačky, kufry - kyslíková a apnoeterapie - defibrilátory MEDTRONIC. Servis: - vybavení vozidel záchranné služby.

Obchodní zastoupení, prodej, servis a montáž značky DeLava - dojicích zařízení DeLaval - technologie pro chlazení a uskladnění mléka - systém automatického dojení - DelPro™ – systém řízení stáda - vodní žlaby, napáječky - ohradníky.

Prodej, montáž, servis: - dávkovací čerpadla.

Dodávka, montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - průmyslové chlazení.