Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Služby: - stěhování bytů, firem, archivů, starožitností - mezinárodní stěhování - stěhování strojů, těžkých břemen - přeprava nadměrných nákladů - skladování (krátkodobé, dlouhodobé). Práce: - jeřábnické - pronájem autojeřábu (Liebherr LTM 1030-2.1, VALLA 250D, Tatra AD 28).

Oprava, servis: - kompresory zn. Atlas Copco.

Sport BP: - půjčovna lodí a raftů - prodej - vybavení pro zimní sporty, tělocvičné nářadí - půjčovna lyží a snowboardů - servis lyží a snowboardů - instruktorské sportovní kurzy. Vzdělávací středisko: BP SPORT Sokolský ostrov 1 České Budějovice 370 01

Půjčovna lodí a raftů Vydrýsek - Otava. Nabízíme veškerý vodácký komfort na řece Otavě, včetně dopravy. Půjčujeme plastové kánoe (2-3 osoby), nafukovací rafty (6 osob) a vodácké potřeby. Nabízíme speciální slevy pro školy a skauty. Možnost převoz bagáže. Dále nabízíme výuku techniky jízdy na kánoi, kajaku a eskymáckých obratů.

Prodej: -svářecí technika -přídavný svářecí materiál-elektrody, dráty -ochranné pomůcky-svářecí kukly, brýle, rukavice -brusivo -nářadí . Opravy, servis, půjčovna: -svářecí a nabíjecí technika.

Firma nmc servis Jiřího Němce ze Sezimova Ústí v okrese Tábor podniká v oblasti protipožární ochrany staveb. V rámci požární bezpečnosti staveb používá kvalitní a certifikované materiály jako jsou protipožární nátěry a impregnace, protipožární ucpávky a další doplňkový program. Služby: - Protipožární nátěry protipožární ochrana ocelových ...

Josef Macášek provozuje v Bechyni firmu Jola, která se zabývá půjčováním sportovních potřeb. K zapůjčení máme k dispozici lodě a raftové čluny těchto typů: - K 1-kajak typ ESKYMO-DIABLO - jednomístná kanoe plastové typ Vydra (Maku) - třímístná kanoe Maku typ Tukan - člun pro 6 osob typ RIWA, COLOREDO. Zajišťujeme dopravu lodí a člunů na ...

Prodej náhradních dílů na zemědělské stroje: -světla, majáčky, elektrické příslušenství -baterie, příslušenství -sedačky GRAMMER -náhonové hřídele Walterscheid Bondioli&Pavesi -duše, pneumatiky, kola -hroty čelních nakladačů -pluhy, šrouby -kultivátory -podmítače -díly motorových pil SOLO -pěchy, válce, stěrky -nože ...

Prodej, bazar, oprava, servis: - zemědělské stroje - stavební stroje, mechanizace

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP).

Dodávka, montáž, servis vzduchotechniky - větrání, klimatizace. Výroba a montáž potrubí.

Činnost: - Elektroinstalace, Měření a regulace, Inteligentní elektroinstalace KNX - Elektrické zabezpečovací systémy, EPS, CCTV - Technická zařízení budov - inženýrská činnost ve výstavbě - poradenství - projektová dokumentace - zajištění dodávek, realizace - zajišťováním záručního, pozáručního servisu a pravidelných prohlídek - ...

Prodej, montáž, servis, poradenství: -mobilní telefony -telefonní ústředny -počítače, sítě -elektrické zabezpečení objektů -kamerové systémy -GPS systémy.

Výroba, prodej, e-shop: - závodní lodě - mořské a jezerní kajaky - kanoe

Prodej, oprava, servis: - gastronomické vybavení

Výroba, prodej, oprava, servis: - hydraulické válce

Půjčovna, pronájem: - rafty - kánoe - kajak - příslušenství

Služby: - letecké práce v zemědělství, lesním hospodářství a ochraně životního prostředí - hašení lesních požárů Oprava, servis: - letadla

Výroba, prodej: -měřící technika -regulační technika -topné patrony a tělesa -polovodičové a výkonové spínací členy -čidla teploty.

Služby: - připojení k internetu Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - elektronické poklady

Výroba částí jednoúčelových strojů, kovovýroba - těžké a středně těžké svařence - díly zemních strojů, bagrů, rekultivátorů a strojových linek - výroba ocelových konstrukcí - ohýbání plechů - soustružení - svařování v ochrané atmosféře do 5 tun - tryskání ocelovými broky - frézařské a vrtařské práce - pálení dílců a ...

Prodej: -stroje pro gumárenský a plastikářský průmysl

Obchodní činnost ve strojírenství. Prodej: -stroje na zpracování a manipulace se dřevem-kulatinou -podavače, dopravníky, sušící bubny, třídiče. Projekce: -strojírenská.

Měření radonu na pozemcích a měření radonu v objektech. Stanovení radonového indexu pozemku. Radonová poradna. Vyhledávání geopatogenních zón v bytech. Geofyzikální průzkum aletecké snímkování.

Služby: -čistící a úklidové služby -jednorázové i pravidelné úklidy -praní prádla, mandlování -svoz a rozvoz prádla v ceně -údržba travnatých ploch a zeleně -sekání trávníků, hřišť -údržba soukromých zahrad, firemních i veřejných prostranství. Prodej: -úklidové prostředky -strojní zařízení -chemie.