Energetické služby zahrnují distribuci elektrické energie, tepla a plynu pro firmy a domácnosti, dále výstavbu vedení VVN, opravy jaderných reaktorů, projektování a následné montáže VVN. Vyberte si pro svou firmu či domácnost optimálního dodavatele.

Výroba: - elektrická energie ve vodní elektrárně.

Výroba, rozvod a distribuce: -tepelná energie -elektrická energie -chlad. Projektová činnost. Provoz a údržba tepelných zařízení. Skládka odpadu.

Energetika-měření. Projekce-bezpečnostní systémy. Segmenty elektrárenského, teplárenského, hutního, chemického, petrochemického a vodárenského průmyslu.

Nabízíme zprostředkování služeb na území východní Evropy se zaměřením na energetiku, plynárenství a chemii.

Specializovaná konzultační firma zaměřená na poradenskou činnost v energetice. Energetické audity, ekonomické analýzy, marketingové studie.

Služby: - vodoinstalatér, topenář - rozvod tepla, výroba energie.

Výroba, přenos a rozvod elektřiny. Služby: - provozování energetických hospodářství a veřejného osvětlení. Energetický dispečink - hlašení poruch: - tel.: 602585231, 591110 210-1 - fax: 591110212.

Služby: - vypracování energetického auditu - vypracování energetického průkazu budovy - štítek s grafickým a numerickým ohodnocením kvality budovy z hlediska energetické náročnosti - verifikace vykazovaného množství emisí skleníkových plynů provozovatelem zařízení - poradenství: - hospodaření energií a ...

Energetické průkazy budov. Energetické audity. Energetické štítky budov. Prodejem, montáž: - solární panely - fotovoltaické články.

-Projekční činnost -Reprografické služby -Realizace staveb -Výroba rozvaděčů -Energetické stavby -Obchodní a servisní činnost

Nabízíme poradenství v oblasti telekomunikací, energetiky a životního prostředí. Poskytujeme manažerské poradenství..

Údržba a provoz veřejného osvětlení v okrese Šumperk. Projekce, montáž, údržba, opravy, revize: -vyhrazená elektrická zařízení.

Provozujeme nezávislý portál pro porovnávání cen plynu a elektřiny.

Poradenská a konzultační činnost v energetice a ekologii.

Nabídka služeb pro oblast energetiky a vodního hospodářství a měření průtoků.

Poradenství v energetice: - Energetické audity v průmyslové sféře - Studie proveditelnosti - Příprava projektů - technická i ekonomická - Zajištění financování - Ekonomická analýza, byznys plány - Vedení realizace staveb - Optimalizace nákupu energetických komodit - Due diligence.

Služby: -v oblasti podporující využití elektrické energie -výhradní zástupce pro aplikace energetického systému AISYS v Čechách -poradenství v oblasti energetické legislativy, cenových a nákladových analýz při zajištění energetických medií a poradenství při uzavírání kontraktů na dodávky těchto médií -poradenství v ...

ENVIROS, s.r.o., je společností poskytující energetické a environmentální poradenství. Působí v ČR a dalších evropských a asijských zemích. Je zapojen do projektů v rámci programů EU, WB, EBRD, USAID, Ecolinks a dalších.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 (enviromentální audit). Energetika, elektrotechnika. Studie, projekt, poradenství, dodávky na klíč vč. stavebního povolení pro práce elektro, montáž, údržba, revize, oprava, smluvní servis, rekonstrukce: -nízké napětí, NN, vysoké napětí VN -rozvody venkovní a ...

THERMAL POWER SERVICE - tel. 545 102 266 Kompletní servisní a montážní služby Projekty, inženýrské práce, dodávky na klíč Opravy všech energetických kotlů Potrubní systémy a zařízení pro energetiku a strojírenství Parní elektrárny Elektrárny s plynovými turbínami a kombinovanými cykly Průmyslové elektrárny Komunální teplárny MODERNIZACE ...

Nabídka poradenství v oblasti snižování nákladů v domácnostech prostřednictvím úspory energií a paliv.

Zásobování teplem Vsetín. Výroba a rozvod: - elektřina, elektrická energie - teplo, tepelná energie - dodávka vody.

Elektroinstalace. Výstavba: - zařízení NN a VN - trafostanice. Nástrojárna. Výroba: - rozvaděče. Oprava: - elektromotory - elektrospotřebiče.