Sběrné dvory či obecně sběrny odpadů se postarají o všechny typy odpadů. Železné i neželezné kovy, papír, nebezpečné odpady, tištěné spoje z PC, autobaterie a akumulátory, elektronického odpady nebo také bioodpady patří jedině na speciální odběrná místa.

Nabízíme: - čištění kanalizace tlakovou vodou - čištění kanalizace motorovým perem - trasovaní a vyhledávání kanalizace - revize kanalizace videokamerou se záznamem na DVD a zprávou - čerpání kalovými čerpadly - čištění jímek a revizních šachet - stavební opravy kanalizace.

Provádíme - čištění města, údržba komunikací - likvidace odpadu - provoz veřejného osvětlení - výlepy plakátů - umístění reklamních tabulí na sloupech veřejného osvětlení. Pietní služba, Pod Břízkami 990: - nepřetržitá služba pro převozy zesnulých - sjednávání a realizace smutečních obřadů - provádění kremací. Agroservis: - ...

Svoz, odvoz, třídění, likvidace, zpracování: -komunální odpady i nebezpečné. Sběr, výkup: -recyklovatelné suroviny.

Služby: - realitní činnost - právní a účetní služby - správu a údržbu nemovitostí - nakládání s odpady včetně separace - ostrahu osob a majetku - zpracování dat, správu sítě, databank - přípravné práce pro stavby - technické služby (letní i zimní údržba areálů)

Provoz sběrného dvora. Skladování a likvidace nebezpečného odpadu.

Stavební práce: -zemní práce strojem UNC -pronájem a půjčovna stavebních strojů -nakládání s odpady -prodej stavebního materiálu.

Služby: -likvidaci technologických celků nebo jejich částí -výkup železného šrotu.

Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.

Kontejnerová doprava nonstop: -přeprava materiálů vozy AVIA DAEWOO 5t, D90-5t, MAN 7t -objem kontejnerů 3, 5-4, 5m3-11m3 -pronájem kontejnerů. Obchod, prodej a přeprava sypkých materiálů: -kamenivo, drtě frakcí od 0, 2 až 60/120 po lomový kámen -písek bratčický, černovický, štěrkopísek -dovoz písku -stavební suť -komunální ...

Práce, služby, technické služby: - provoz skládky -skládka TKO - svoz tuhého komunálního odpadu - přistavení, pronájem a odvoz velkoobjemových kontejnerů pro odvoz tuhých odpadů - převoz materiálů multikárou a traktorem s vlekem - strojní čistění a mytí zpevněných ploch - práce vysokozdvižnou plošinou - elektromontážní ...

Firma EKOMEX, s. r. o. působí na odpadovém trhu v rámci ČR od roku 1995. Za tuto dobu jsme nasbírali spoustu poznatků a zkušeností, na jejichž základě Vám nabízíme komplexní služby v oblasti likvidace odpadů kategorií O a N (ostatních i nebezpečných).

Zajistíme odvoz odpadů a stavebních sutí, přistavení kontejnerů o objemu 3-15 m3 a nosnosti 3-10 tun (nosiče Avia a Mercedes Benz).

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Přepracování odpadů s obsahem drahých kovů, výroba zvláště nebezpečných jedů, výroba čistých drahých kovů.

Předmět podnikání: - výroba potravinářských výrobků - nakládání s odpady - zprostředkování obchodu - velkoobchod - maloobchod se smíšeným zbožím - specializovaný maloobchod - maloobchod tabákovými výrobky - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - ubytovací služby - skladovací služby. Sídlo - Hodonín.

Poradenství v oblasti životního prostředí. Sběr, zpracování: -odpad.

Poradenství: -poradenství v oboru odpadového hospodářství -odpadové poradenství -ADR-bezpečnostní poradce pro všechny třídy -školení.

Služby: - strojní čištění odpadů a kanalizací včetně kamerových prohlídek.

Kovošrot. Výkup: - barevné kovy.

Služby: -recyklace nekovového odpadu -nakládání s odpady včetně nebezpečných -specializace na stavební odpady -provoz vlastní skládky.

Hlavní náplní holdingu jsou komplexní služby v oblasti nakládání s odpady včetně svozu, separace a odstranění.

Technické služby. Komunální služby. Správa a údržba: - veřejné komunikace - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - dopravní značení. Svoz a likvidace komunálního odpadu. Elektromontážní a zámečnické práce. Pohřební služba ARON.

- sběrné suroviny - kovošrot - výkup a zpracování : kovového odpadu železa barevných kovů ocelových třísek elektromotorů - demontáž strojů a technologických celků s dopravou - Zajistíme také přistavení kontejnerů