Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty. Jazykové kurzy: - víkendové a letní kurzy - překlady a tlumočení - tábory s angličtinou pro děti - cambridgské zkoušky.

Firma se zabývá fotografováním svateb, portrétů dětí a rodin, ale také hotelů a kancelářských prostor. Dále nabízí výuku anglického a německého jazyka pro veřejnost i firmy. Jazykové kurzy jsou různého zaměření pro děti i pro dospělé. Firma také nabízí překladatelské a tlumočnické služby.

Administratívne služby Prekladateľské a tlmočnícke služby - Anglický jazyk, Nemecký jazyk Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Organizovanie kurzov, školení a seminárov Počítačové služby Vydavateľská činnosť Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti ...

Distribuce, prodej: - brýlové obruby, čočky - optické a oftalmologické přístroje - nástroje pro optickou dílnu

Služby: - webhosting - tvorba webové stránky

Služby: - jazykové kurzy - překlady, tlumočení

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina - němčina - francouzština - italština - španělština - ruština - metoda AVALON+ - metoda EXCEL+ - klasická metoda - kurzy připravující na mezinárodní zkoušky, na maturitní zkoušky - firemní kurzy - skupinové, individuální - víkendové - pro děti - čeština pro ...

Jazykové kurzy - angličtina (anglický jazyk). Výuka - Callanova metoda: - anglicky 4x rychleji. Jazykový audit. Intenzivní jazykové kurzy. Jazykové kurzy pro maminky. SKYPE Angličtina. E-learning. Jazykové zkoušky a certifikáty. Zahraniční jazykové pobyty. Překlady a tlumočení.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Překladatelská činnost -Vyučování cizích jazyků -Podnikání v oblasti nakládání s odpady kategorie 0 -Zprostředkovatelská činnost -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Služby: -tlumočení -překlady čeština, angličtina, italština a španělština -obory ekonomika, finance, právo, technika -soudně ověřené překlady v jazycích čeština – angličtina – italština, včetně jejich vzájemných kombinací -jazykové korektury zkušenými rodilými mluvčími.

Služby: - překladatelství - tlumočnictví - právní překlady - angličtina

Kurzy: - firemní kurzy pro začátečníky až pokročilé - kurzy pro individuální zájemce - maturitní kurzy - netradiční kurzy anglického jazyka vhodné pro individuální zájemce i firemní kolektivy. Překladatelská a tlumočnická činnost - překlady z anglického jazyka do češtiny a z českého jazyka do angličtiny.

Služby: Výuka: - firemní, individuální, skupinová - víkendové, dopolední, odpolední, večerní kurzy - různé úrovně a intenzity - příprava na zkoušky - angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština, ruština, japonština - čeština pro cizince - matematika ZŠ, SŠ - příprava na příjímací řízení, ...

Klasický recruitment, outsourcing, outplacement, temporary help (dočasná výpomoc), try & Hire. Vyhledání, výběr technických specialistů, technického managementu a obchodníků.

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina, němčina, španělština, francouzština, italština, ruština, portugalština, čínština, arabština, japonština, čeština pro cizince, polština - individuální a firemní výuka - překladatelské a tlumočnické služby. - speciální rozřazovací online test z angličtiny

Služby: - jazykové korektury - tvorba, úprava textu. Překladatelské služby: - anglický jazyk - německý jazyk - italský jazyk.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních akcí, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poskytování technických služeb -Mimoškolní ...

Poskytuji doučování němčiny, překlady němčiny, korekturu němčiny a zprostředkování Kindergeld. Online kurz němčiny je vhodný pro každého.

Paní Šárka Malinová se v rámci své podnikatelské činnosti zaměřuje na překlady a tlumočení. Svým klientům nabízí překladatelské a tlumočnické služby francouzského jazyka. Dále se také věnuje průvodcovské činnosti.

Překlady technických a odborných textů z/do anglického jazyka, se zvláštním zaměřením na: -překlady technických a obchodních textů -návody k obsluze, příručky, manuály ze všech oblastí strojírenství, stavebnictví, elektroniky -překlady počítačové literatury -smlouvy -obchodní korespondence -webové stránky.

Služby: - profesionální obousměrné překlady a tlumočení němčiny, angličtiny a ruštiny. Překlady, tlumočení: - angličtina, němčina, ruština.

Ing. Karel Plaček, CSc. poskytuje překladatelské služby pro německý jazyk. Nabízím překlady včetně úředních v německém jazyce. Zabývám se i překlady odborných textů. Sídlím na adrese Kamenická 304/88, Děčín II.