Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Výuka jazyků: - podnikové kurzy - soukromé kurzy - ve skupinách i jednotlivě - španělština pro začátečníky. Němčina, německý jazyk: - tlumočení a překlady.

Výuka cizích jazyků, předkladatelská a tlumočnická činnost.

Služby: - překlady z anglického jazyka do češtiny a naopak - výuka anglického jazyka

Služby: - překlad písemných částí všech druhů odborné dokumentace v angličtině - korekce textů

Rodilý mluvčí, ruština, překlady. Ruština pro technické, reklamní, umělecké a jiné texty včetně knih. Korektury - ruský jazyk. Překlady - ruský jazyk.

Překladatelské i tlumočnické služby z a do německého jazyka.

Textemo je unikátní překladatelská služba. Nechte si přeložit své texty za rozumnou cenu v bleskovém čase. Pro firmy i jednotlivce.

Služby: - překlady - jazyk maďarsko - slovensko - česky - česko - maďarsky - slovensko - česky.

-Překladatelská a tlumočnická činnost z a do jazyka německého - Soudní tlumočník jazyka německého -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání firemních kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Překlady s kulatým razítkem: z/do německého jazyka s doložkou tlumočníka - obchodní a trestní rejstříky, živnostenské listy, výpisy z rejstříku - matriční doklady: rodné, oddací listy aj. - vysvědčení, diplomy, výuční listy, certifikáty - obchodní a pracovní smlouvy - právnické dokumenty, soudní rozsudky, apod.

Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo na účely jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) v rozsahu voľnej živnosti Počítačové služby Administratívne služby Vydavateľská činnosť Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej ...

Překlady, tlumočení: - italský jazyk - italština

Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - DAF LF 45 220 Osobní přeprava - vůz VW T5 kapacita 8+1 osob - letištní transfery - pracovní schůzky, svatby, veletrhy, promoce Němčina - překlady - tlumočení

Nabízíme kvalitní překlady v kombinaci anglický a český jazyk za ceny od 260 Kč/NS. Možnost vyhotovení překladů v expresních termínech, přes víkend a státní svátky.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Překladatelská a tlumočnická činnost

Jazyková škola, výuka: - angličtina - němčina - francouzština - ruština - italština - španělština - polština - čeština pro cizince. Služby: - překladatelské - tlumočnické.

Služby: - poradenství v oblasti financí, pojišťovnictví a investic

- Interim management/krizová řízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Komplexní překladatelské a tlumočnické služby z a do angličtiny vám poskytne Mgr. Hana Havlíčková - zaměřuji se na všeobecné, odborné a soudní překlady se specializací na technickou angličtinu z oblasti automobilového, leteckého průmyslu a kovoobrábění. Využít také můžete mé dlouholeté praxe v doprovodném a simultánním tlumočení. Obsah ...

Služby: - tvorba webů, e-shopů - reklama - grafika

Překladatelské služby: - ruský jazyk, ruština.

Překladatelská a tlumočnická činnost - tlumočnice a překladatelka anglického jazyka - jazykové korektury.

Překlady a tlumočení: -anglický jazyk -ON LINE 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu -bez expresních, rychlostních nebo odbornostních příplatků -platí pro všechny obory -překlady www stránek, manuálů a menu.