Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Lesnické a dřevorubecké práce. Těžba a přibližování dřeva železným koněm

Příspěvková organizace Lázeňské lesy a parky Karlovy Vary spravuje lesy, které jsou ve vlastnictví statutárního města Karlovy Vary. Zabýváme se lesním hospodářstvím, hospodařením se svěřenými pozemky a lesními porosty. Zajišťujeme péči o les a obnovu lesa, dále těžbu dřeva a poskytování služeb v myslivosti. Hlavní část lesů v blízkém okolí má ...

Pobočka. Lení správa Ostravice. Lesní hospodářství: - správa lesů ve vlastnictví státu - správa malých vodních toků a bystřin - lesnictví - těžba dřeva, dříví.

Služby: -lesní hospodářství -obnova lesa, těžební činnost, pěstební činnost.

Lesní práce. Lesnictví a myslivost.

Komplexní obhospodařování lesů: -těžba, přibližování, odvoz, prodej dříví -pěstování lesů -ochrana lesních porostů. Výroba: -dřevařská.

Lesy České republiky,s.p. Lesní správa Luhačovice: -Luhačovice,Uherskobrodská 81 tel.:577131099,577131257 fax.:577131100 kontaktní osoba:Ing. Josef Zezula -Brumov-Bylnice,Podzámčí 860 revír Brumov-Bylnice,Sidonie, Štítná nad Vláří,Slopné tel.:577330230,724523838 kontaktní osoba:Ing. Josef Zezula.

Služby-řemeslo: -pěstební činnost -těžba dřevní hmoty -lesní správa.

Lesy České republiky s.p. Těžba dřeva, pila. Revíry: - Černíny - tel. 327 591 241.