Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo. Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků.

Chov jiného skotu a buvolů Lesnictví a těžba dřeva Sladkovodní akvakultura

-Výroba krmiv a krmných směsí

Smíšené hospodářství Lesnictví a těžba dřeva Sladkovodní akvakultura

Vít Bartoň se zaměřuje na těžbu dřeva, svazkování, štěpkování a převoz.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Lesnictví a těžba dřeva Sladkovodní akvakultura

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti služeb, obchodu a výroby

Jiří Dohnal se zaměřuje na lesnické práce, rizikové kácení stromů, těžbu dřeva a mulčování.

Zřizovatelem a vlastníkem společnosti Plánské lesy, s.r.o. je město Planá již od roku 1999. Plánské lesy, s.r.o. obhospodařují lesní pozemky určené k plnění funkcí lesa (PUPFL) o celkové výměře 1.059, 26 ha. Hlavním předmětem činnosti společnosti je těžební a pěstební péče o les, ochrana lesa, výroba a prodej dřeva, řeziva a paliva a správa ...

Výroba, prodej: -pilařská -dřevěné obaly -palety EUR -zahradní nábytek -stavby na zahradu, pergoly, altány -palety všeho druhu i atypické -řezivo - pořez kulatiny do 9m -všechny dřeviny -trámy, prkna, fošny, přířezy, latě -pořez na krovy dle rozpisu -stavby krovů -roubené stavby -pořez kulatiny -řezivo.

Prořez, těžba: -dřeva, dřevo sortimentní metodou Nákup, prodej: -dřevní hmoty.

Beskyd Arbo s.r.o.provádí dřevorubecké práce.

Služby, práce: -pořez dřeva a jeho zpracování -služby v rámci lesnictví a těžby dřeva -návrhy, realizace a údržba zeleně.

Lesnické práce - těžba a přiblížení, výroba oplocenek, prořezávky, probírky, rizikové kácení stromů. Připrava na zalesnění. Výroba palivového dříví. Zemní práce - výkopové práce, demolice. Odvoz a uložení suti. .

Lesní družstvo. Hájenka, Dobroutov 74, tel.:567277216.

Výroba: -zemědělská -pořez kulatiny, opracování řeziva (včetně zhotovení dřevěných obalů). Nákup, prodej: -prodej nezpracovaných zemědělských výrobků za účelem zpracování nebo dalšího prodeje -zboží za účelem dalšího prodeje -jedy a žíraviny. Práce: -zámečnictví -hubení škodlivých živočichů (deratizace), rostlin, ...

Prodej palivového dřeva, dřevěných briket Výkup dřeva Těžba a přiblížení dřeva

Nákup a prodej: -dřeva, -těžba a přibližování dřeva -prodej palivového dřeva -truhlářské řezivo, autodoprava.

Pneuservis. Protektorování pneumatik. Oprava, výměna prodej: - pneumatiky. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň).

Firma Kavyl, spol. s r.o. byla založena roku 1994 a za dobu své existence si vybudovala renomé uznávané společnosti se specializací na následující oblasti: - vodohospodářské stavby - sadové úpravy a komplexní údržba zeleně - dřevovýroba - opravy a servis stavebních strojů a specializovaných strojů.

Naše společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s. se zabývá: - těžbou dřeva - lesní dopravou - výrobky ze dřeva - silniční a nákladní dopravou - lesní školka, školkařská výroba - nakládáním se sazenicemi, semeny a jinými lesními dřevinami - lesní hospodář - lesnické a dřevorubecké práce v Mladé Boleslavi a okolí. Hlavním cílem firmy je ...