Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Oceňování majetku - věci movité v rozsahu: - silniční vozidla včetně vozidel historických - stroje a technologická zařízení, výpočetní technika - po dohodě i ostatní movitý majetek.

Odhady nemovitostí: -oceňování nemovitostí dle cenových předpisů zákon č.151/1997 Sb. a prováděcí vyhláška č.540/2002 Sb. -oceňování rodinných domů, chat, chalup, garáží, bytů a provozních areálů -oceňování nemovitostí v tržních cenách - oceňování rozestavěných objektů - oceňování veškerých druhů pozemků - oceňování lesů a trvalých ...

Oceňování nemovitostí a projektování staveb.

Soudní znalec - obor ekonomiky - odhady nemovitostí

Oceňování - nemovitosti Stavební projekční kancelář

Znalecký ústav. Školení v oblasti bezpečnosti práce.

Znalecká činnost - oceňování nemovistostí Geodetická kancelář

Služby: - soudní znalec - znalecké posudky pro obory elektrotechnika, elektronika, kybernetika a ekonomika-ceny a odhady - rozhodce Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární komoře ČR

Znalecký ústav oceňování majetku: - ocenění podnikového majetku - ocenění finančního majetku - ocenění nehmotného majetku - ocenění movitého majetku - ocenění cenných papírů

Projektová, inženýrská kancelář: -projekce, projektant, projekční práce -architekt -bytová, občanská stavba, stavba pro podnikání Soudní znalec, znalecké posudky, posudek, odhadce. Ceny, cena a odhady nemovitostí, odhadce. Převody, oceňování nemovitostí, smlouvy, odhady.

Znalecké posudky na motorová vozidla: - osobní - nákladní - motocykly - přívěsy. Ocenění - strojní zařízení - vybavení kanceláří - dílen - jiných movitých věcí včetně vybavení domácností.

Soudní znalec: - studie v oboru čistota ovzduší - zpracování rozptylových studií.

Znalecká kancelář. Soudní znalecké posudky v oborech: - doprava - silniční a městská - strojírenství - odvětví všeobecné specializace na autoopravárenství - ekonomika - odvětví ceny a odhady, specializace motorová vozidla - koncesovaný odhadce movitého majetku.

Odborné posudky - stavby Stavební dozor - zpracování investičního záměru stavebníka - výběr zhotovitele stavby - zajištění kolaudace - reklamační řízení - řešení sporů ve všech fázích výstavby Projekty k územnímu rozhodnutí a stavebnímu povolení

Znalecké posudky nemovitostí: - soudní odhady - tržní odhady - oceňování nemovitostí.

Činnost: - hydrogeologie, hydrogeologický průzkum - rozbory vody, čerpací zkoušky - posudky pro likvidaci odpadních vod (domovní čistírny, septiky, vsakování) - návrhy likvidace srážkových vod - ekologické audity - průzkumy znečištění zemin, povrchových a podzemních vod - rizikové analýzy.....atd.

Soudní znalec a certifikovaný odhadce majetku. Znalecké posudky a odhady v oborech: - ekonomika, odvětví ceny a odhady se specializací oceňování nemovitostí - stavebnictví, odvětví stavby obytné, stavby průmyslové - oceňování nemovitostí obvyklou cenou.

Služby: - vypracování znaleckých posudků zejména k těmto úkonům: koupě a prodej nemovitosti, darování a dědictví nemovitosti, vklad nemovitosti do majetku firem

Poradenství v oblastech hospodaření s energiemi, energetické optimalizace a analýzy, energetické audity, pomoc při podávání dotací, projekční činnost v oblasti tepelné techniky, TZB a elektrotechnicky, včetně projekce inteligentní instalace.

Paní Mgr. Ing. Ivana Zálešáková působí jako insolvenční správce a nabízí poradenství v oblasti oddlužení. Služby poskytujeme fyzickým osobám i podnikatelům zejména v Jihomoravském, Olomouckém a Moravskoslezském kraji. Dále pomáháme při osobním bankrotu, likvidaci společností, zpracováváme znalecké posudky, odborná posouzení a provádíme oceňování ...

Vyhotovení znaleckých posudků pro soudy, státní orgány a organizace, firmy a občany za účelem: - převod nemovitostí (prodej, koupě, darování) - vypořádání dědictví - vypořádání sjednoceného jmění manželů (SJM) - vypořádání podílové spoluvlastnictví - stanovení ceny nemovitostí pro zahrnutí do jmění firmy. Vyhotovení odhadů nemovitostí pro ...

Služby: - znalec v oboru ekonomika - ceny a odhady nemovitostí, stavebnictví, stavby obytné, průmyslové a stavební, odvětví různá.